Híreink

JÓ HÍR !!!!

ÚJBÓL ÁT TUDJUK VENNI AZ AUTÓALKATRÉSZEKET, VILLANYMOTORT, MOTORHŰTŐKET, GÁZKAZÁNOK BELSEJÉBEN LÉVŐ RÉZHŰTŐT,stb. NAV ENGEDÉLY NÉLKÜL IS. Olvassa tovább! »

Szinesfém és akkumulátor leadást 100 kg felett, kérjük előre jelezni, legalább 1 nappal!

Szinesfém és akkumulátor leadást 100 kg felett, kérjük előre jelezni, legalább 1 nappal! Ellenkező esetben lehet, hogy csak átutalással tudunk fizetni! Olvassa tovább! »

Hulladék átvétel 2023.júliustól

Tisztelt Beszállítók! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenlegi ismeretek szerint mely fémtartalmú hulladékok értékesíthetők 2023. júliusától változatlan feltételek mellett: Olvassa tovább! »

Lakossági hulladék átvétel

Tisztelt Beszállítók! Telephelyünk sorompóval van ellátva, a ki be közlekedés a megnövekedett forgalom miatt korlátozva van. Maximum 2-3 autó tud rakodni egy időben, többet nem engedünk be! Kérnénk, hogy ne a sorompó előtt álljanak meg, hanem kint az út szélén várakozzanak. Kis mennyiségű anyag leadása is 10-20 percet vehet igénybe, a lerakodás, és az adminisztráció miatt!  Minimális leadási érték 1500 Ft!! Megértésüket köszönjük.  Szállítás előtt érdeklődni bármelyik elérhetésünkön lehetséges.  ... Olvassa tovább! »

Jöjjön el hozzánk Ön is!

FERROVER KFT.

8300 Tapolca, Hegymagasi út 2.
Mobiltelefon: +36 (20) 958 0206
Mobiltelefon: +36 (20) 991 0433
E-mail: info@ferrover.hu
Nyitva tartás: H-P 8-15 óráig - Hétvégén ZÁRVA

 
 
www.ferrover.hu © Minden jog fenntartva!
Az itt található tartalmi elemek a Ferrover Kft. tulajdonát képezik.
Engedély nélküli másolásuk jogi következményekkel járhat.